21:21
Чому Хогвартс - найкраща школа
Передивився Гаррі Поттера з професійної точки зору. Приходжу до висновку, що Хогвартс - найоптимальніший навчальний заклад. Розберемо хоча б, як там обстоять справи з трьома базовими функціями школи.

Навчальна. Учні не просто отримують абстрактні знання. Все, що вони вивчають, вже в той самий день вони можуть застосувати на практиці. І не просто застосувати - це їм потрібно для елементарного виживання. Вивчив нове заклинання - зміг вижити у двобої з монстром, не вивчив - ти труп. (Це тобі не презент-контініус зубарити не зрозуміло для чого).

Виховна. Ніяких тобі нав'язаних зверху виховних заходів, в яких приймаєш участь тому що "треба". Але при цьому все, що відбувається у навчанні і навіть позашкільному житті, проходить як нескінченне пізнання добра і зла.

Розвиваюча. Учні максимально відокремлені від надмірної батьківської опіки. Вони навчаються самостійності, але разом з тим "кучкуються" маленькими групами навколо якогось харизматичного та мудрого педагога, в прагненні наслідувати якого, вони позитивно "еволюціонують".

Переглядів: 367 | Додав: gravolan | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]