19:01
INTERnational Cuisine

Цього навчального року я зі своїми учнями приймаю участь у міжнародній програмі eTwinning. Якщо коротко - це виконання різних цікавих проектів разом зі школами інших країн.

Так ось, зараз виходить прямо сюжет для комедії. Дівчата з 10-го класу захотіли зробити проект про їжу. Ну, я придумав веселі правила, щось на зразок кулінарних змагань. Я навіть не сподівався, що цей проект схвалять організатори програми, але саме так і сталося.

Спочатку побоювався, що до нас взагалі ніхто не приєднається. Аж раптом з'являється перший бажаючий - Хорватія. І найголовніше - це не просто школа, а коледж туризму і... ресторанного бізнесу!

Тут саме час сказати, що я і куховарство - це два протилежні полюси. Я з тих, хто розділяє думку, що готувати їжу не можна довше, ніж її їстимеш...

А тим часом до проекту долучається все більше країн: Туреччина, Польща, Румунія... Ну, а сьогодні апофеоз апогею - кулінарна школа з Франції!

Я так думаю: якщо наші дівчата гідно представлять себе у змаганні з такими суперниками, їм можна автоматично давати дипломи ґаздинь міжнародного рівня. (А ще, дуже розраховую на допомогу їх мам та бабусь, бо я можу лише перекладати та адмініструвати)).

Переглядів: 316 | Додав: gravolan | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]