17:11
Пост подяки

Мені дуже хочеться написати пост подяки Івано-Франківському Обласному Інституту Післядипломної Освіти Івано-Франківський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти.

А почну ось з чого: вперше за останні п’ять років я починаю навчальний рік не в статусі голови обласної творчої майстерні вчителів. Вперше за п’ять років у мене навіть залишається трохи вільного часу. Я сиджу перед монітором і дивуюсь тому, що зараз не треба складати плани, придумувати проекти, відповідати на запитання колег, адмініструвати наші Інтернет-ресурси. Ні, я не те щоб скучаю за цим, бо вільний час – це круто, але у його наявність мені поки що важко віриться, дуже звик до іншого режиму роботи вже).

А дякую я Інституту за те, що завдяки йому я отримав такі можливості, про які, як вчитель, я не міг і мріяти. Одні лише навички керування командою мені дуже зараз допомагають. А про технічне забезпечення, яке у мене з подачі Інституту зараз є, годі і говорити. Напевно, у творчого вчителя в наш час є багато варіантів, як можна проявити себе, але, якщо хтось не знає, яким чином можна реалізувати свої ідеї – дуже рекомендую почати з Франківського ОІППО )

Дякую персонально: Стрільчик Галині Дмитрівні, Роман Зуб`як, Косенко Юлія Володимирівна, Alexandra Kondrat, Ксюша Оксана, Оксана Микитин, Люба Шелемей, Antony Danilyev, Михайло Бігун

Переглядів: 346 | Додав: gravolan | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]